Vedete din Romania

#Marius Elisei #sot oana roman #oana roman

Oana Roman, decizie radicala. "Nu e usor…"

Oana Roman a hotarat ca noul an sa vina cu o serie de schimbari radicale in ceea ce priveste viata sa publica. Vedeta de televiziune a decis ca in 2017 sa nu mai apara pe niciun post decat cu anumite conditii.

Oana Roman nu isi mai doreste niciun fel de publicitate. Vrea ca viata ei sa nu mai fie umbrita de critici rautacioase, motiv pentru care si-a propus ca in 2017 sa limiteze drastic aparitiile sale in media.

"Se incheie un an greu cu multe incercari. Nu a fost deloc usor si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit cumva sa trec peste ele desi au lasat urme in sufletul meu..Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat putere, ca suntem sanatosi si ne bucuram impreuna ca familie. Sper la un an mai bun pentru noi toti! Pe final de an am luat o decizie: Nu voi mai aparea in nici o emisiune de televiziune decat daca voi fi in postura de prezentator, coprezentator, in juriu sau concuret! Altfel consider ca am aparut destul, cred ca am ajutat televiziunile destul, generand multa audienta si implicit bani pentru ele. Relatia mea cu televiziunea trebuie sa devina profesionala sau sa nu existe deloc.

Trebuie sa ma gandesc la binele meu si al familiei mele a carei responabilitate o port pe umeri. Cred ca pot face multe in spatiul public, dar nu numai pentru binele altora ci, in sfarsit, si pentru binele meu. Va doresc un an bun cu sanatate si impliniri si va multumesc tuturor pentru ca ma urmariti. Daca am mai gresit, asta arata ca sunt om, caci omul e supus greselii. La multi ani! Va pupam si va imbratisam", a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook

Vedeta a petrecut Revelionul cu sotul sau, Marius Elisei, si cu fetita lor, Isabella, in varsta de aproape trei ani, la un local din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului