Vedete din Romania

#Oana Roman hernie de disc # oana roman spital #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, de urgenta la spital! Sotul Andreei Marin ii va alina suferinta!

Oana Roman a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta si-a anuntat sambata prietenii virtuali nu se simte prea bine, iar intr-un final a ajuns la spital. Sotul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, de profesie fizioterapeut/ kinetoterapeut, o va ajuta sa-si revina!

O durere puternica de spate, cauzata de o hernie de disc, aproape a ingenunchiat-o pe Oana Roman. Vedeta a fost nevoita sa apeleze la serviciul de ambulanta al unei clinici private, fiind in imposibiliatea de a se deplasa singura la spital.

Vedeta a fost externata dupa cateva ore de investigatii. Contactata de reporterii Spynews.ro, Oana Roman a povestit: "M-am trezit cu o dureere acuta de spate. Efectiv nu puteam sa ma misc, astfel ca am pus mana pe telefon si am chemat salvarea. Medicii mi-au facut o perfuzie cu un calmant acasa, pentru a ma putea deplasa pana la spital. Acolo m-a consultat un neurochirurg si mi-a spus ca am un inceput de hernie. Eu am mai facut tratament pentru asta, acum cativa ani, dar acum se pare ca a revenit. Medicii mi-au spus ca trebuie sa stau trei sau patru zile in pat, intre 15 si 18 ore pe zi. Oricum imi este foarte greu sa ma deplasez. Marti voi merge la un alt consult, iar apoi cred ca voi face recuperarea de care am nevoie cu sotul Andreei Marin".

In urma cu doua ore, Oana Roman a scris pe Facebook: “Intr-adevar, de sambata nu ma simt bine....am chemat salvarea pentru ca aveam dureri foarte mari. Acum sunt mai bine. Multumesc mult tuturor celor care mi-au fost aproape... Aveti grijă de sanatate.....nu e nimic mai important!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului