Vedete din Romania

# oana roman spital #oana roman

Oana Roman, clipe de cosmar. Mama vedetei, de urgenta la spital!

Oana Roman a trecut prin clipe de groaza vineri seara, Desi ziua ei se anunta una perfecta, mai ales ca isi lansase blogul sau, seara vedetei a fost una de cosmar. 

Mama Oanei s-a simtit foarte rau si a fost dusa de urgenta la spital. Timp de sase ore, vedeta nu a dormit si a stat numai langa mama ei. Sistemul medical din Romania a dus-o la exasperare pe Oana, iar acest lucru a fost povestit pe Facebook.

"Ieri (n.r: vineri) am trait un moment frumos la lansarea blogului dar ziua s a terminat prost pentru ca dupa miezul noptii am internat o pe mama de urgenta la spital. Azi a fost o zi cumplita in care pentru prima oara am dat piept cu sistemul medical de stat ....un sistem criminal din pacate. la spitalul de Urgenta am trait momente apocaliptice in care au vrut sa o externeze pe mama desi ea nu se putea misca si se simtea inca f rau .(dupa o noapte in care a avut fibrilatii mai bine de 6 ore. )..pe motiv ca nu au paturi decat daca platesc un salon in regim privat. Nu am dormit decat 2 ore si de aseara traiesc un cosmar si stiu ca sunt zeci de mii de oameni care traiesc asta zilnic in spitalele din Romania. Voi povesti pe blog in amanunt ce am trait azi , cum am fost tratata la spital si cum am fost practic obligata sa o mut in alt spital pentru a fi sigura ca este ingrijita decent. Mai repet desi am tot spus ...nu sunt un om bogat nici macar avut, dar cu ajutorul prietenilor am dus o pe mama intr un spital privat. Daca fac un calcul...banii pe care mi i au cerut la Urgenta pe cazare in salon privat plus medicamentele pe care le am platit pentru ca mi au spus ca nu au medicamenete deloc....ajung practic la acelasi pret, diferenta este ca macar aici este tratata uman. Maine pe blog povestesc in detaliu si cu amanunte...poate totusi aude cineva si face ceva pentru bolnavi....caci azi am vazut cadre medicale lipsite de umanitate si fara nici un respect fata de aproapele lor.", a scris Oana pe contul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare