Vedete din Romania

Oana Roman a slabit 10 kilograme

Fata fostului prim-ministru Petre Roman, Oana, si-a propus sa mai scada in greutate inca 10 kilograme , dupa ce a reusit sa slabeasca tot atatea in doar sapte saptamani de regim, relateaza Cancan.

Dupa mai multe incercari nereusite de-a lungul anilor, de a ajunge la silueta dorita, ea s-a hotarat sa slabeasca cu sprijinul specialistilor. Oana a apelat la serviciile unui nutritionist din Israel, care s-a mutat de curand in Romania.

"Mi-a facut un regim bazat pe proteine, in cadrul caruia ai voie sa mananci din toate cate putin, dar alternate. Adica nu imi lipsesc nici carnea, nici branzeturile, nici carbohidratii, insa le mananc combinate. Piesa de rezistenta a dietei sunt insa niste alge care sunt foarte hranitoare si in acelasi timp actioneaza asupra centrului foamei si iti taie apetitul", a declarat incantata vedeta, care ar mai avea la dispozitie cinci saptamani pentru a-si atinge obiectivele.

"Un astfel de regim dureaza 12 saptamani, dar am inteles ca de acum pot sa slabesc mai usor si sunt optimista ca in urmatoarea luna voi reusi sa mai dau jos inca 10 kilograme", a mai spus ea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare