Vedete din Romania

# vedete emigrare #vedete romania #oana roman

Oana Roman a luat o decizie radicala

Oana Roman este foc si para. De aceea, acum, in pragul zilei sale de nastere, cand va implini 40 de ani, este decisa sa faca o schimbare majora in viata ei.

Vedeta este dezamagita de viata pe care o are in ROmania. Si de aceea este pregatita sa isi traiasca urmatorii ani departe de agitatia si ipocrizia din tara noastra. Deja primul pas a fost facut de sotul sau, Marius ELisei, care a muncit in Marea Britanie timp de cateva luni.

"Nu ma simt legata cu nimic de tara asta in afara de mama si trei, patru prieteni pe care ii iubesc foarte mult.. Nu ma mai simt bine traind aici si desi stiu ca va fi foarte greu, imi doresc un viitor in alta parte. Am trait aici 40 de ani. Sunt cumva la jumătatea vietii. Vreau ca jumătatea care mi a ramas, sa o traiesc in liniste undeva unde sa existe respectul onoarei, demnitatii si onestitatii. Traiesc de peste 20 de ani intre oameni care devin din ce in ce mai rai si care ma dezamagesc din ce in ce mai tare. E foarte greu sa reusesti sa trăiești decent daca esti onest, muncesti bine si iti vezi de treaba. Daca faci asta, ai toate sansele sa fii marginalizat si sa trăiești eșecuri. Sistemul e distrus, oamenii sunt disperati si compromisurile sunt la ordinea zilei. Eu nu stiu sa fac compromisuri si nici sa fiu necinstita. Imi doresc mult ca inainte sa plec, sa am timp sa scriu ce am trait anii astia, oamenii care m au ajutat dar si cei care m-au tradat si mi-au facut mie si familiei mele foarte mult rau. Sa ramana acolo o mărturie adevărata , dincolo de toate manipulările si minciunile ordinare spuse depsre mine si ai mei. Apoi pot pleca cu inima impacata", a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook starnind numeroase reactii.

Tu ce parere ai despre decizia Oanei Roman?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare