Vedete din Romania

#declaratii Oana Pellea #deces stela popescu #oana pellea #stela popescu

Oana Pellea, despre Stela Popescu: "Nimeni nu a inteles ca incepuse sa moara acolo, in fata lor"

Actrita Stela Popescu a participat marti, la o gala a femeilor de succes, unde i s-a inmanat un premiu pentru intreaga cariera. Acesta a fost de altfel si ultima aparitie publica a regretatei artiste. Dupa eveniment, Stela Popescu a plecat acasa, unde, la scurt timp, s-a stins din viata.

In timpul evenimentului se vedea clar ca Stela Popescu avea probleme grave de sanatate. Aceasta tremura, a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, iar expresia fetei sale era total nefireasca. Mai mult, la un moment dat aceasta a scapat premiul din mana si nici macar nu si-a dat seama. "Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta", a spus la un moment dat regretata actrita.

Din pacate insa, nimeni din sala nu a luat masuri si nu a sesizat ca e ceva in neregula cu actrita. Oana Pellea s-a aratat socata de ceea ce s-a intamplat la acel eveniment.

 

"Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat… Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public… nici dintre organizatori. Stela s -a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s-a imbracat… Stela a spus… nimeni nu a ascultat-o cu atentie… pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii", a scris Oana Pellea pe contul de socializare.

Vineri, actrita va ajunge pentru ultima oara la Teatrul de Revista "Constantin Tanase", și va fi inmormantata duminica, la Cernica.

 

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare