Vedete din Romania

#sarcina Oana Lis #vedete intern #oana lis #ionut negoita #showbiz

Neveste disperate: Oana Lis, lovita de sotul gelos. Un milionar isi arunca sotia in strada

Nu se mai termina scandalurile din showbiz. Divorturi televizate, femei lovite de sotii furiosi sau copii aruncati in strada de parinti iresponsabili. Cam asa arata tabloul mondenitatilor din ultimele zile.

Bruscata in strada

Un adulter filmat, o sarcina aparuta pe neasteptate, o presupusa amanta, un presupus amant, un bebelus care sta sa se nasca, dar despre care nu se stie al cui o fi... Pare scenariul unei telenovele? Este chiar telenovela dintre Oana si Viorel Lis! De mai bine de o luna, cei doi soti nu mai stiu cum sa se mai imparta pe la emisiunile televizate care trateaza subiecte fierbinti din lumea mondena.

Recent, in toata povestea care pentru multi pare cusuta cu ata alba a aparut un barbat misterios care pretinde ca a avut o relatie cu Oana, iar pruncul din pantecele ei este rodul iubirii dintre ei. Gelos din fire, Viorel, sotul presupus incornorat, si-a iesit din minti si a devenit violent.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi intr-o discutie cu scantei chiar in mijlocul strazii. Oana, gravida in cateva saptamani, s-a intors de la cumparaturi cu o sacosa plina. Pentru ca evita sa depuna prea mult efort pentru a nu-si periclita sarcina, tanara si-a chemat in ajutor sotul. Ce i-a reprosat barbatul nu se stie, cert este ca, dupa cateva replici spuse pe un ton apasat, Viorel a imbrancit-o atat de tare pe sotia sa, incat aceasta a scapat sacosa si a imprastiat pe caldaram toate cumparaturile.

Femeia s-a dezechilibrat si a cazut in genunchi. Cand s-a ridicat, a fost nevoita sa se fereasca de pumnul ridicat violent asupra ei de Viorel Lis. "Ma arunc de la geam", a spus Oana Lis, la Antena 1.

CITESTE SI:

Iarna timpurie loveste din nou. Afla unde vin zapezile si viscolul

Starea Ducesei Kate s-a inrautatit! A fost gasita lesinata si...

Studiu: Barfa e buna! Afla la ce te ajuta!

 

Milionarul care isi arunca in strada nevasta si copiii

De un comportament josnic da dovada si milionarul Ionut Negoita. Omul de afaceri se lupta in instanta cu fosta nevasta, ca sa obtina vila din Voluntari in care aceasta locuieste impreuna cu cei doi copii ai lor.

Potrivit libertatea.ro, care citeaza surse din anturajul celor doi, Negoita i-ar fi propus sotiei sa ii lase casa de 300 de metri patrati, cu curte, in schimbul unui apartament cu doua camere!

Sursa foto: highclassmagazine.ro

"Situatia este neplacuta in special pentru copiii mei. Au crescut in aceasta casa, acum sunt obisnuiti ca fiecare sa aiba camera lui. Sunt totusi aproape in pragul adolescentei. Intr-un apartament de doua camere ar insemna sa dormim cu totii intr- un pat sau cel putin ei doi", a declarat Carmen Negoita pentru Libertatea.

"Prefer sa nu comentez" a fost replica lui Ionut Negoita la acuzatiile aduse de femeia de care a divortat in 2010. Carmen avea doar 18 ani cand l-a cunoscut pe Ionut. Cei doi s-au indragostit si casatorit dupa doar 3 luni. 11 ani au fost de nedespartit, insa acum fiecare duce o viata separata. 

Ionut si Robert Negoita sunt in topul milionarilor din Romania, cladindu-si imperiul cu afaceri imobiliare, in media si industria hoteliera. Ionut Negoita este si actionar majoritar la clubul de fotbal Dinamo, in timp ce Robert Negoita a fost ales primar al sectorului 3. 

Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului