Vedete din Romania

#procedura divort #florin budnaru #oana ionita

Oana Ionita, anunt neasteptat despre casnicia cu tenorul Florin Budnaru. "Am inceput procedura de divort”

Oana Ionita si tenorul Florin Budnaru au decis sa se desparta dupa 10 ani de casnicie. Cuplul are doi copii impreuna, pe Isabel si Maxim.

 

Oana Ionita a facut anuntul despre separarea de sotul ei printr-un mesaj pe Facebook, insotit de o fotografie cu cei doi copii ai lor.

„La inceputul acestui an am inceput procedura de divort intre mine si sotul meu. Decizia de a ne desparti a venit in urma diferentelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Speram sa trecem cat mai usor si repede prin acest proces de separare. Imi doresc sa am parte de discretie pentru mine si familia mea, va multumesc ca sunteti alaturi de mine!”, a scris Oana Ionita pe Facebook.

Ulterior, fosta Bebelusa de la Cronica Carcotasilor a dezvaluit pentru spynews.ro ca hotararea a avut loc la sfarsitul anului trecut „ Noi am inceput divortul, probabil se va continua cu custodia, apoi traseul pe care il are in mod normal un divort. Noi locuim impreuna. Copiii locuiesc cu noi”.

„Speram ca totul sa se desfasoare cat mai repede. Eu sper! Nu vorbesc in numele lui. E mai complicata situatia, este vorba si despre copiii, este vorba si despre casa. La notar totul este mai rapid, intr-adevar, daca este de comun acord. Trebuie sa stabileasca un tribunal custodia, orele de vizita, inclusiv cand vine vorba despre casa pe care am cumparat-o”, a adaugat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare