Vedete din Romania

#showbiz #oana lis #vedete intern #copil Viorel Lis #relatie Viorel Lis

Oana e devastata. A aflat ca sotul sau are o fetita cu alta femeie!

Problemele dintre Oana si Viorel Lis par sa nu se mai termine. Mai nou, o femeie din Arad sustine ca are un copil cu fostul primar al Capitalei. Viorel Lis neaga insa ca ar fi avut o relatie cu aceasta si, cu atat mai mult, un copil.

Femeia din Arad, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, sustine ca fostul edil a si recunoscut-o pe fetita care acum are 4 ani. "Am o fetita cu el, pe care o cheama Luminita. Are 4 anisori si creste fara tatal ei, care a parasit-o pur si simplu. Nu a mai venit sa o vada de 3 luni", a marturisit femeia.

Sursa foto: eva.ro

Aceasta sustine chiar ca locuieste impreuna cu copilul ei in Capitala, intr-un apartament pus la dispozitie de fostul edil. "Exista certificat de nastere in care este trecut la tata Viorel Lis, iar pe fata noastra o cheama Luminita Lis. Noi 5 ani de zile am avut o relatie, iar fetita noastra a venit pe lume in urma cu 4 ani. Nu pot sa zic ca a venit sa o vada pe Luminita in fiecare zi, dar venea si o scotea la inghetata, la un suc. De 2 luni de zile nu a mai trimis niciun leu pentru fata noastra", a spus presupusa mama a copilului lui Viorel Lis.

"Nu am niciun copil! E o porcarie!" a fost reactia fostului primar al Capitalei. Mai tanara sa sotie, Oana, cere insa ca femeia sa aduca certificatul ca sa isi dovedeasca spusele.

CITESTE SI:

Actori cu roluri de ingeri, monstri in realitate. Dezvaluiri socante!
Tanara care a dat imobiliarele pe dulciuri si a cucerit Casa Regala
Atentie, fetelor! El este noul "Burlac"

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului