Vedete din Romania

# oana cuzino divort #vedete intern #oana cuzino #showbiz

Oana Cuzino, primele declaratii despre divort!

Oana Cuzino a anuntat in urma cu cateva luni ca divorteaza de sotul sau dupa 12 ani. Imediat, in presa au aparut tot felul de speculatii, iar fostul sot al vedetei a fost cuplat cu mai multe femei. 

Satula de toate aceste zvonuri, Oana Cuzino a decis sa vorbeasca deschis despre despartirea de omul de afaceri Yoav Sthern.

Singura intelegere pe care o am cu Yoav este legata de programul fiicei noastre, Naomi. Suportam impreuna cheltuielile copilului, asa e normal. Nu avem niocio intelegere absurda. Nu ar avea cum sa-mi impuna ceva in acest sens. Provin dintr-o familie care ma sprijina financiar si cu toate astea am muncit mereu. Nu se pune problema asa. Eu l-am lasat pe Yaov sa stea in casa de la Snagov si am plecat de acolo intr-o locuinta care imi place mai mult. 

Nu este vorba de opt milioane de euro! Sunt niste terenuri in Afumati, care nu valoreaza nici pe departe atat. Lagat de aceasta avere evaluata de presa gresit la 8 milioane de euro, noi nu avem un partaj pe rol. El a facut o cerere de indisponibilizare a bunurilor, dar i-a fost refuzata. Daca vreau sa vand ceva, atunci da, fostul meu sot primeste 50% din castig, caci asa e legea. Dar eu nu vreau sa instrainez nimic. Tot ce e pe numele meu va reveni fiicei noastre. Tatal ei o iubeste foarte mult, au o relatie buna, la fel cum are si cu mine, firesc”, a declarat Oana Cuzino, pentru revista Ciao.

CITESTE SI: 

Stefan Banica Jr, despre casatoria cu Lavinia Parva! 

Cat de mult s-a schimbat Cristian Tabara! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare