Vedete din Romania

#schimbare look raluca arvat #raluca arvat

O mai tii minte pe Raluca Arvat? Cum arata in prezent, la 47 de ani, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la PRO TV. Nu o mai recunosti

 

In 2015, Raluca Arvat s-a retras din lumina reflectoarelor si a decis sa se dedice vietii de familie, avand un baietel care acum are 7 ani.

In varsta de 47 de ani, Raluca Arvat s-a schimbat mult de cand s-a retras de la pupitrul stirilor sportive de la PRO TV.

“Baietelul meu este cea mai mare implinire a vietii mele. Si ii dedic toata energia mea si timpul meu liber. De cand il am pe Tudor, am realizat ce e cu adevarat important si ce conteaza, intr-adevar, in viata. Celelalte sunt intamplari de zi cu zi”, a declarat Raluca Arvat pentru revista VIVA!

Raluca Arvat, castigatoarea premiului TV Mania pentru cel mai bun prezentator de ştiri sportive, si-a inceput cariera la PRO TV, in 1996, ca reporter, iar in 2000, a devenit prima femeie care a prezentat un jurnal de stiri din sport la o televiziune comerciala. După 20 de ani de PRO TV, Raluca Arvat a semnat in 2017 un contract cu TVR, devenind prezentatoare a jurnalului de știri de la ora 19.00, la TVR 2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului