Vedete din Romania

#vedete intern #schi #vita-de-vie #adrian despot #accidentare Adrian Despot #Turneul Fenomental

O alta accidentare recenta la schi. Prin ce-a trecut o vedeta din Romania

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, a suferit o fractura la mana dreapta, in timp ce se afla la schi in Bulgaria, informeaza un comunicat remis Mediafax. Din acest motiv, Turneul Fenomental pe care Vita de Vie urma sa il sustina in 31 de orase, incepand din 17 ianuarie, a fost amanat cu aproximativ o luna.


 "Paradoxal, nu e foarte multa zapada in perioada asta a anului. Sunt multe pietre, in schimb. Am avut ghinionul sa ma intalnesc pe partie cu o piatra", a declarat Adrian Despot.

Acesta a fost transportat imediat la spital, iar medicii bulgari i-au pus diagnosticul "fractura intraarticulara", apoi l-au trimis in Romania pentru a fi supus unei interventii chirurgicale. Drept urmare, solistul trupei Vita de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucuresti, de dr. Bogdan Marinescu, seful sectiei de chirurgie plastica, asistat de dr. Florin Popescu. Interventia a fost una destul de dificila si a durat doua ore.


Recuperarea partiala presupune sase saptamani cu mana imobilizata, dupa care vor urma cateva saptamani de fizioterapie. Medicii spun ca recuperarea totala se va face in aproximativ un an.

"Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea partiala a mobilitatii mainii drepte. Asta e cosmarul oricarui chitarist", a mai spus Adrian Despot.

De asemenea, acesta a mentionat ca este multumit de modul in care a fost tratat. "Am fost tratat exceptional, atat din punct de vedere clinic, cat si uman. Am intalnit niste medici si mai ales oameni extraordinari, care, fara sa tinteasca lucrul acesta, imi vor ramane mereu in suflet", a mai declarat Despot.

Prin urmare, concertele din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate. Turneul va incepe pe 21 februarie, la Pitesti, si se va incheia pe 15 noiembrie, la Slatina.
 

Citeste si:

Moartea Madalinei Manole ar putea deveni subiect de film

 

Vedete care au ajuns la cutit ca sa slabeasca

 

Sursa foto: vita-de-vie.allby.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare