Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #Lia Bugnar donare piele #reactie Lia Bugnar #victime colectiv

O actrita celebra isi doneaza pielea: “O sa pun poza pe Facebook”

 

Impresionata de drama celor care au trecut pragul Clubului Colectiv in seara de 30 octombrie, atrita Lia Bugnar, in varsta de 46 de ani, vrea sa doneze piele pentru victimele care se se zbat intre viata si moarte.

Actrita a marturisit se teme de durere, insa nu vrea sa faca niciun pas inapoi.

“Ma uit de cateva zile pe net ce presupune donarea de piele. Cam cum si cat doare, care-s urmarile. Cica nu te doare cine stie ce, doar ca dup-aia vreo doua luni trebuie sa ai grija de zona aia, cativa ani sa nu te lafai la plaja ca poate faci cancer de piele, pana se reface zona complet. Si cica raman semne. Asta a fost partea care mi-a sunat cel mai interesant.

Cred ca suntem un popor care am avea nevoie de niste semne. Cred ca decoratiile alea ale lui Iohannis post mortem sunt cam apa de ploaie si ca, pentru oamenii astia care au murit sau care se zbat intre viata si moarte, niste decoratii ar putea fi purtate pe mainile si picioarele noastre. Copiem disperati modele de prin strainataturi. Ideea de frumos e atat de ingusta, sablonata si crispata.


De ce n-ar fi, incepand din acest sezon, din sezonul “Colectiv”, de ce n-ar fi cel mai “cool” tatuaj o cicatrice, sau doua, sau trei, ramasa dupa donarea de piele? Eu o sa fac asta. Si o sa pun poza pe fb. (...) Da, o sa fac asta. Si chiar sper sa doara. Pentru ca simt nevoia sa ma pedepsesc pentru faptul ca a fost nevoie sa moara oamenii aia ca sa ma mobilizez sa ies din casa sa-mi strig nemultumirea. Daca fiecare dintre noi am merge sa dam cate o fasie de 8 centimetri de piele pentru oamenii arsi din spitale, durerea noastra n-ar echivala nici cat o picatura fata de un ocean, cu durerea pe care au simtit-o tinerii care n-au mai iesit din clubul ala, sau Ady Rugina, sau Theo, fotografa care are jumatate din suprafata corpului arsa si nu se stie ce va fi cu ea, sau mama oricarui copil mort in noaptea aia sau in cele ce au urmat. Desfid pe toata lumea sa lansam moda cicatricilor de respect pentru cei care au murit SI din cauza noastra".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare