Vedete din Romania

#nunti vedete #divorturi vedete #romania 2008 #cristi chivu #adelina elisei

Nunti si divorturi celebre in Romania, in anul 2008

Chiar daca a fost anul sobolanului si se spune ca nu este unul favorabil cuplurilor, in Romania lucrurile au stat foarte diferit anul acesta, cand in lumea vedetelor au fost foarte multe casatorii.

Una dintre cele mai importante nunti ale anului a fost a capitanului echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, cu Adelina Elisei, vedeta la trustul Intact. "Nunta anului" a avut loc pe 6 iulie la palatal Stirbei unde au participat 500 de persoane, iar nasii cu fost Victor si Manuela Becali. O alta nunta, care insa s-a consumat cu cea mai mare discretie, a fost cea a Simonei Patruleasa cu afaceristul Sabin Ivanof.

Andrei Berecleanu a dezvaluit la emisiunea Ancai Florea, VDTV, ca cei doi s-au casatorit in Italia, intr-un cerc restrans de prieteni. Catalin Maruta si Andra au facut si ei o nunta mare in luna august, pe o insulita din Targu Jiu, unde au participat peste 700 de invitati. Cantareata Andreea Banica si-a oficializat relatia de ani de zile cu iubitul si impresarul ei Lucian Mitrea.

Duminica, 15 iunie, la Baia Mare, orasul sau natal, Cici, din trupa Sistem, si-a unit destinul cu Georgiana, prin cununie civila . Data a fost aleasa astfel incat sa coincida cu ziua de nastere a miresei. CRBL, din trupa Simplu, s-a casatorit sambata, 1 noiembrie, cu aleasa sa, Elena, o blonda frumoasa. Pentru nunta sa, CRBL a ales o regie ca in filmele cu Al Capone.

Astfel, pe ritmuri de jazz, Cerebel a pasit misterios spre altar, costumat ca un mafiot din vremea prohibitiei. Mihai, de la Akcent, s-a casatorit in luna iunie cu iubita lui de doi ani de zile, Laura Gruia. Cristina Spatar si-a regasit dragostea in persoana lui Alin Ionescu si s-au casatorit in aceasta vara, iar nunta a avut loc la palatul Stirbei. Tot la Palatul Stirbei s-a casatorit si dansatorul Mihai Petre, cel mai sarmant membru al juriului competitiei "Dansez pentru tine", cu frumoasa poloneza Elwira Duda, pe 7 iunie. O alta vedeta Pro Tv care s-a casatorit in aceasta vara este Wilmark care si-a unit destinul cu iubita sa, Ioana, in fata lui Dumnezeu.

La nunta a fost prezenta si familia mirelui, care a venit tocmai de dincolo de Oceanul Atlantic, din Columbia. Dinu Pescariu s-a casatorit, sambata 8 noiembrie, la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala, cu prezentatoarea Prima TV Letitia Beraru , cu care are o relatie de la inceputul acestui an. Dinu a mai fost casatorit, timp de trei ani, cu Ileana Pescariu, iar Letitia este si ea, la a doua casnicie. Cu fostul sot, Razvan Enache, are un baietel. Chiar daca poate parea ciudat si Ileana Pescariu s-a casatorit in luna august la Paris cu iubitul ei, doctorul Catalin Badiu.

Cantaretul Mihai Margineanu i-a facut o surpriza de proportii femeii cu care-si imparte viata de cativa ani buni. In luna iunie, Margineanu si-a urcat iubita si cei doi copii in masina si le-a spus ca ii duce o fuga pana la mare. De fapt, Mihai Margineanu a pregatit, in mare secret, cununia religioasa care s-a desfasurat pe malul marii la Vama Veche. Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama, de la Kanal D, s-a casatorit in secret cu iubitul sau, Marcel Toader, in aceasta toamna. Pe 28 iunie, in fata altarului au ajuns Victor Ponta si Daciana Sarbu.

Imediat dupa nunta, a avut loc botezul fetitei lor, Irina Octavia. Vizibil emotionat, Ponta a spus ca spera ca fiica sa ii aduca la fel de multe bucurii ca Andrei, baiatul nascut dintr-o casatorie anterioara. Dubla petrecere are loc seara, la Rin Grand Hotel, detinut de fratii Negoita, apropiati ai lui Victor Ponta, in prezenta unor personalitati din lumea politica printre care Adrian Nastase, Mircea Geoana sau Bogdan Olteanu . Chiar daca putem spune ca relatiile intre vedete nu au de cele mai multe ori succes, si sunt superficiale, cei care si-au unit destinele in acest an ne demonstreaza contrariul. Noi le uram "Casa de Piatra" si sa ii trecem si pe lista nuntilor de argint.

Divorturi celebre in 2008

Din nefericire insa au fost si cateva divorturi rasunatoare in showbizzul romanesc. Vorbim de divortul Mihaelei Radulescu de Elan Schwartzenberg. Cei doi au impreuna un copil, Ayan. A curs multa cerneala in presa de scandal din Romania in urma acestui divort. Dar lucrurile au luat o amploare si mai mare cand s-a aflat ca Mihaela formeaza un cuplu cu Dani Otil, matinalul de la Antena 1. Si Romanita Iovan a divortat anul acesta de pilotul Adrian Iovan. Cei doi au un baietel impreuna, dar se pare ca nu a reusit sa ii motiveze sa isi salveze casnicia. Ion Dichiseanu a ramas fara tanara lui sotie, Simona Dichiseanu. Desi nu era inca divortata, ea a marturisit ca are parte de iubirea altui barbat si a precizat ca actualul sot "Dichi" stia de relatie.

Raluca Sandu i-a spus de curand adio in instanta partenerului de viata, Tod Meddina. Fiica bossului FRF Mircea Sandu a decis, in aceasta toamna, sa rupa o relatie care era evident ca nu mai functioneaza de ceva vreme. In ciuda acestor evenimente pline de bucurii sau invers, anul 2008 e pe sfarsite, iar noi ne facem bilantul. Daca faceti parte dintre cititorii care s-au casatorit in acest an va dorim "Casa de Piatra" si o dragoste vesnica, iar daca ati trecut prin drama divortului va spunem ca dragostea o sa reapara. Ca doar dragostea invinge totul, nu-i asa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare