Vedete din Romania

#mircea radu #nunta #relatie

Nunta pentru Mircea Radu?

Mircea Radu vrea sa se aseze la casa lui. Pentru ca este de parere ca in viata fiecaruia se aplica vorba "sa plantezi un pom, sa construiesti o casa, sa cresti un copil", Mircea mai are de indeplinit ultima cerinta: sa aiba un copil.

Se pare ca fostul prezentator al emisiunii "Din dragoste" simte nevoia sa isi puna ordine in viata personala. El le-a spus prietenilor ca il intristeaza faptul ca a ajuns la aproape 40 de ani si inca nu a devenit tata. Insa cum a  fost ocupat mai mult cu aranjarea vietilor amoroase ale romanilor, el a ramas de unul singur.

Dupa mai multe relatii esuate cu Alexandra Dinu , Magdolna Grosu sau Elena Gheorghe, Mircea traieste o poveste de dragoste cu o anume Imola, desi unii ar baga mana in foc ca e singur si neconsolat, dupa cum noteaza Gardianul.

De cand este "pe liber", fostul "antenist" a reusit sa-si termine casa si sa sadeasca cativa copaci, in fata vilei sale din Mogosoaia . Insa pentru a incheia socotelile cu vechile vorbe populare, trebuie sa mai faca si un copil. Astfel ca le-a spus prietenilor ca vrea sa se insoare cu Imola si sa faca cu ea un copil. Pentru asta, a refuzat ofertele de a se intoarce pe micul ecran inca din aceasta toamna si spune ca ar putea sa prezinte o noua emisiune abia din primavara. Zvonurile nu au fost insa confirmate si oficial, de catre prezentatorul tv.

Insa Mircea este o prezenta tot mai des intalnita pe la evenimentele mondene si recent si-a exersat rolul de tatic cu micutii prezenti la lansarea Disney Channel in Romania, unde s-a si pozat cu Mickey Mouse , dupa cum noteaza Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare