Vedete din Romania

#rochie de mireasa #mireasa #victor slav #bianca dragusanu #nunta bianca dragusanu

Nunta anului: momentele nevazute ale casatoriei dintre Bianca si Victor Slav

Una dintre cele mai asteptate nunti ale anului, cea a Biancai Dragusanu cu Victor Slav, a avut loc duminica, 29 septembrie. Desi trebuia sa fie una dintre cele mai fericite zile, mirii nu au parut tocmai in apele lor. Imediat ce au sosit in fata bisericii, Bianca si Victor aveau o mina ingrijorata si crispata, iar vremea mohorata de afara parca le accentua si mai mult aceste stari. Cu toate acestea, evenimentul a fost unul reusit si plin de emotie.

Nunta cu 200 de bodyguarzi

Deoarece mirii au vrut sa stea departe de orice pericol sau de invazia paparazzilor, nunta Biancai si a lui Victor Slav a fost in permanenta monitorizata de 200 de bodyguarzi. Aceasta masura a fost luata mai ales ca vedeta a vandut drepturile de imagine exclusiva de la nunta postului Pro TV pentru 10.000 de euro.

Momente tensionante

Inca de la primele ore ale diminetii, Bianca parea ingrijorata si absenta. Ajunsa in fata altarului, tanara roscata nu si-a putut stapani emotiile si lacrimile, care au napadit-o.

Desi mirii au pregatit minutios fiecare detaliu al nuntii, lucrurile nu au iesit tocmai perfect. Dupa ce au trecut de emotia slujbei din biserica, Bianca si Victor s-au mai confruntat cu o problema. Din cei cativa zeci de porumbei care trebuiau sa isi ia zborul dupa ce mirii au iesit din biserica doar vreo trei au zburat inspre cer.

Ajunsi la restaurant, cei doi s-au mai destins, insa pana in momentul in care a inceput dansul mirilor. Acest moment trebuia sa fie invaluit in fum, insa instalatia s-a stricat. La finalul valsului, Bianca, vizibil nervoasa, a luat microfonul si a cerut explicatii pentru acest moment jenant.


Victor Slav s-a transformat in Zorro

Pentru ca mirele trebuie sa isi arate barbatia la nunta, Victor Slav nu a ratat nici el acest moment. Si-a etalat maiestria si puterea deschizand prima sticla de sampanie cu ajutorul unei sabii, un moment inedit si destul de ciudat in acelasi timp.

Obiceiuri inversate

Desi initial a declarat ca va incerca sa respecte toate obiceiurile la nunta, Bianca a reusit sa inverseze putin lucrurile. Tortul miresei si artificiile nu au fost prezentate la miezul noptii, cum se face de obicei, ci la debutul petrecerii.


Buchetul miresei, criogenat

Pentru ca unul dintre lucrurile la care a tinut cel mai mult la nunta a fost buchetul de flori, Bianca Slav a precizat il va criogena pentru a-l pastra intact 25 de ani de acum inainte. Buchetul miresei a fost aranjament rotund, format din flori albe si lila in care predominau bujorii.

Luna de miere amanata, Bianca din nou mireasa 

Bianca si Victor Slav au anuntat ca nu vor pleca in curand in luna de miere, deoarece sunt prinsi imediat dupa nunta cu noi proiecte si evenimente pe care nu le pot amana nicio clipa. Bianca va participa joi la unul dintre cele mai importante evenimente mondene din aceasta saptamana, la "Fashion VIP Party", unde va imbraca din nou rochia de mireasa de 9.000 de euro purtata la nunta sa. La acest eveniment, va participa si Catalin Botezatu, fostul iubit al Bianca Dragusanu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare