Vedete din Romania

#nunta bianca dragusanu # bianca victor slav #imagini nunta bianca

Nunta anului: Bianca si Victor Slav, emotii si surprize

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au jurat azi credinta in fata lui Dumnezeu. Mireasa a fost atat de emotionata in timpul slujbei incat a inceput sa tremure. Ea l-a tinut de mana strans pe Victor in timp ce preotul oficia slujba de casatorie.

Vremea mohorata parea sa strice petrecerea Biancai si a lui Victor, insa nu a fost asa. Cei doi miri au participat emotionati la ceremonia religioasa, alaturi de nasii neoficiali ai cuplului, Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt.

Bianca a facut senzatie printre invitati cu o rochie Ezra. Mai modesta decat s-ar fi asteptat invitatii, ea s-a aratat emotionata si si-a strans incontinuu sotul de mana. Roscata a oscilat intre mai multe rochii de mireasa, dar a optat in cele din urma pentru o rochie de tip sirena, cu decolteu amplu, din dantela frantuzeasca, cusuta manual. cu perle aplicate si a dezvaluit ca rochia sa a costat 5.000 de euro.

260 de invitati, 200 de bodyguarzi, meniu de 100 de euro, rochie de 5.000 de euro si nunta de 70.000 - acesta este inventarul in cifre, potrivit Pro Tv, pentru nunta anului, care are loc in aceasta seara, la un local de lux din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare