Vedete din Romania

#iubita Irinel Columbeanu #Oana Cojocaru #irinel columbeanu

Noua iubita a lui Irinel Columbeanu are 21 de ani! Cine este aceasta si cu ce se ocupa

Irinel Columbeanu are o noua iubita, alaturi de care nu se sfieste sa se afiseze in public. Noua iubita a omului de afaeri este Oana Cojocaru, un model in varsta de 21 de ani.

Desi diferenta de varsta dintre cei doi este de 40 de ani, omul de afaceri este foarte indragostit de aceasta. Columbeanu sustine ca s-a indragostit de Oana dupa ce a vazut-o la o parada de moda.

Imediat dupa eveniment, Irinel Columbeanu a contactat-o pe o retea de socializare si a invitat-o in oras. Cei doi s-au indragostit nebuneste si de cateva saptamani locuiesc impreuna.

Dupa ce l-a cunoscut pe Irinel, Oana l-a parasit pe tanarul cu care era si a renuntat si la job. Fostul iubit al Oanei avea aceeasi varsta cu ea si este membru al unui partid liberal.

Bruneta lucra la o agentie cunoscuta de modelling si a renuntat la job pentru a se dedica exclusiv lui Irinel Columbeanu. De asemenea, a renuntat la toti prietenii ei si isi petrece timpul doar cu Irinel. Mai mult, ea ar fi ajuns "persona non-grata" la fostul loc de munca. Motivul? Oana Cojocaru ar fi trebuit sa fie prezenta la Monaco, la un eveniment de top. Biletele de avion au fost cumparate, insa bruneta nu a mai dat niciun semn de viata dupa prima noapte petrecuta in vila de la Izvorani. Acest lucru le-ar fi deranjat enorm pe fostele colege ale Oanei, scrie ele.ro.

Oana Cojocaru nu a renuntat, totusi, la apartamentul din Bucuresti in care locuia, cu chirie, pana sa-l cunoasca pe Irinel Columbeanu.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare