Vedete din Romania

#elevi #prima zi de scoala #laura cosoi #elena gheorghe #elena basescu #vedete scoala

Nostalgii de vedete in prima zi de scoala. Iata cu ce fotografii au impanzit celebritatile retelele de socializare

Astazi a inceput un nou an scolar. Cu aceasta ocazie, vedetele si-au incantat si incurajat micutii fani cu numeroase fotografii inedite din timpul perioadei scolare. Astfel, retelele de socializare s-au transformat parca intr-un imens album scolar, in care celebritatile si-au exprimat nostalgia pentru frumoasa perioada a copilariei. Iata cateva celebritati autohtone care au postat pe paginile lor de Facebook fotografii care le infatiseaza pline de emotie in primele zile ale scolii.

1. Elena si Ioana Basescu

Printre primele persoane publice care s-au grabit dis-de-dimineata sa ii incurajeze pe elevi s-a numarat si fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, care a postat pe Facebook o fotografie din prima zi de scoala, in care apare alaturi de sora sa, mai mare cu 3 ani decat ea, Ioana Basescu.

"Am regasit cu drag o fotografie din prima mea zi de scoala... alaturi de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de facut, iar asta mi-a dat mult curaj", a scris Elena Basescu in dreptul fotografiei postate pe reteaua de socializare.

2. Laura Cosoi

Cuprinsa de emotiile primei zile de scoala a fost si actrita Laura Cosoi, care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de colectie, din clasa I.

Vedeta poarta o uniforma specifica anilor '80, cu bentita, pampoane si guleras alb, apretat, din panza. Alaturi de aceasta fotografie, Laura Cosoi a postat si un mesaj de incurajare pentru fanii sai virtuali care astazi incep din nou scoala.

"Imi amintesc atat de bine emotiile si trairile care ma incercau in prima zi de scoala... mult succes, dragi scolari!", a fost urarea Laurei Cosoi pentru scolari.

3. Elena Gheorghe

De emotiile primei zile de scoala si-a amintit cu nostalgie si cantareata Elena Gheorghe, care a postat pe Facebook o fotografie in care deschide mandra un Abecedar.

4. Catalin Maruta

Celebrul prezentator TV Catalin Maruta a tinut si el sa ii incurajeze pe micii scolari. Acesta a facut pentru "Pro TV Magazin" cateva marturisiri din prima zi de scoala.

"Eram speriat. Un pricajit cu ghiozdan in spate, cu parul cret si mintea la joaca. Stiam ca la scoala va trebui sa fiu foarte cuminte si asta ma ingrijora. Dupa ce m-a asezat invatatoarea intr-o banca, asteptam sa mi se dea deja lectii. Pe care urma sa nu le stiu si trebuia sa fac un plan de evadare, asadar. Dupa ce am epuizat toate solutiile de fuga strategica, am inteles ca, in prima zi de scoala, nimeni nu vrea nimic de la tine. Decat sa spui cum te cheama: Maruta Catalin”, a povestit realizatorul TV, pentru protvmagazin.ro

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare