Vedete din Romania

#alexandru arsinel internat #stare de sanatate alexandru arsinel #alexandru arsinel

Noi informatii despre starea de sanatate a actorului Alexandru Arsinel: "nu este bine deloc"

Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, trece prin momente dificile. Acesta a ajuns in spital, in urma cu o saptamana, din cauza problemelor de sanatate.

 

Actorul are numeroase probleme de sanatate si a trecut prin mai multe operatii. A suferit un transplant de rinichi si, dupa ce a fost infectat cu Covid-19, actorul a suferit o operatie la inima. In varsta de 82 de ani, actorul a fost internat de mai multe ori in ultima vreme, iar starea de sanatate a acestuia nu este un favorabila.

"Nu este bine deloc. Are dificultati in vorbire, dar si la coordonare. Dupa tratamentul de la clinica se simte mai bine. El nu-si mai doreste sa se tot interneze si sa se externeze in spital. Colegii sai de la teatru se intereseaza des de starea sa de sanatate", ar fi declarat o sursa din apropierea actorului pentru playtech.ro.

Acelasi surse au declarat ca, pentru ca starea de sanatate sa nu i se inrautateasca, actorul nu are acces la telefon. Actorul se afla acum intr-o clinica privata de recuperare. Familia a exclus varianta unui azil, unde sa beneficieze de servicii de ingreijiri non-stop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului