Vedete din Romania

#accident aviatic #adrian iovan #supravietuitori #vedete intern #Aura Ion

Noi dezvaluiri despre victimele accidentului aviatic: "Aura a fost constienta aproape 5 ore". Iata cine face aceasta marturisire

Medicul chirurg Sorin Ianceu, una dintre victimele accidentului aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni, a facut miercuri seara marturii socante despre momentul prabusirii si starea in care se aflau Adrian Iovan si tanara studenta Aura Ion.

Medicul Sorin Ianceu a povestit, la "Un show pacatos", de la Antena 1, ca Aura a fost constienta aproape 5 ore, marturie ce ridica din nou mari semne de intrebare daca tanara ar fi putut fi salvata daca autoritatile ajungeau la timp.

"Nu pot sa spun daca ar fi supravietuit daca autoritatile ajungeau mai devreme. Domnisoara Aura a fost constientă aproape 5 ore. Avea momente de somnolenta, dar nu am lasat-o sa adoarma caci putea fi fatal. Povestea ca nu isi simte picioarele si ca nu poate respira. Apoi, dupa 5 ore s-a instalat stopul cardio-respirator si a fost resuscitata de medicul Zamfir circa 40 de minute", a povestit medicul.

Sorin Ianceu a povestit ca aceste clipe il urmaresc non-stop si viata sa parca este un cosmar continuu. "In fiecare seara, cand inchidem ochii le vedem chipul si e trist ca nu i-am putut ajuta. Am scos victimele care puteau fi descarcerate, ne-am indepartat de epava si am incercat sa luam legatura cu autoritatile. Domnul Iovan ne-a spus sa ne indepartam de aeronava si sa nu facem focul acolo. Dupa o ora nu am mai putut comunica cu el", a povestit chirurgul.

Citeste si:

Adrian Iovan, o viata blestemata. Ultimii ani, un chin

Cine sunt vinovatii in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan inainte sa moara. La cine se gandea pilotul

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare