Vedete din Romania

#ion caramitru # Ion Caramitru internat de urgenta #stare Ion Caramitru

Noi detalii despre starea lui Ion Caramitru. Ce i-au gasit medicii in sange

Actorul Ion Caramitru va ramane in spital cateva zile. Medicii nu au reusit sa ii puna un diagnostic clar nici de la 10 zile de la internare. Potrivit primelor informatii, acesta ar avea o infectie in sange.

 

Actorul in varsta de 79 de ani spera sa plece acasa chiar de Sfanta Maria, pe 15 august, insa medicii doresc sa il mai tina sub observatie. Acesta are un moral bun si urmeaza un tratament. Nu se stie insa cand va putea fi externat. Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului National “Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, spune ca in tot acest interval a tinut legatura telefonic cu Ion Caramitru si ca lucrurile continua sa ramana “sub control”, in ciuda prelungirii perioadei de spitalizare.

“Nu stiu ce diagnostic a primit Ion Caramitru. Nu sunt medic si nici nu am acces la cel care-l trateaza. Dar, din discutiile purtate cu colegul meu a rezultat ca exista o infectie in sange, pare-se, care i-ar da destula bataie de cap. Ca atare, i s-au facut in zilele ce au trecut tot felul de analize, iar tratamentul cu antibiotic a continuat. Insa nu stiu cat va mai ramane internat si nici cand va putea reveni la serviciu. O va face de indata ce starea de sanatate i-o va permite, asta puteti fi sigur!”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare