Vedete din Romania

#nunti #nicu covaci #ovidiu lipan tandarica #dezinformare # inmormantari #Mircea Banciu

Nicu Covaci: "Lumea ar trebui sa dea cu pietre in Baniciu si Tandarica"

Razboiul dintre fostul lider al trupei Phoenix, Nicu Covaci, si fostii sai colegi Ovidiu Lipan Tandarica si Mircea Banciu continua. Nicu Covaci sustine ca acestia au introdus in presa informatii neadevarate, care i-au stricat imaginea.

Fostul lider al trupei Phoenix spune ca informatiile care au tot aparut in ultima vreme in presa conforma carora nu ar mai avea bani nici sa isi plateasca facturile si ca cere prietenilor sa ii trimita bani in Spania, acolo unde locuieste, sunt doar rautati din partea fostilor colegi, pe care ii numeste "tradatori".

"Tradatorii... Baniciu, Tandarica si ceilalti care m-au tradat si in trecut. Ei, care traiesc din cantari pe la nunti, avorturi si inmormantari, culmea, tot datorita mie, caci lumea ii asociaza in continuare cu Phoenix. Am facut greseala sa tac multa vreme si Baniciu m-a umplut de rahat. N-a fost bine, caci s-a creat o imagine falsa. Am crezut ca am oameni care sa ma apere, dar vad ca sunt singur... Ar trebui ca lumea sa arunce cu pietre in ei pe strada!", a declarat Nicu Covaci, pentru ziarul "Ring".

Sursa foto: cinemarx.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare