Vedete din Romania

#par scurt #tunsoare #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu vrea sa se tunda scurt

Nicoleta Luciu crede ca a sosit momentul sa opereze o schimbare de look . Actrita din telenovela " Iubire si onoare " isi doreste sa se tunda scurt si sa-si vopseasca parul intr-o nuanta asemanatoare cu cea a surorii sale, Iuliana.

"Am intrebat diversi specialisti si mi-au spus ca nu mi-ar sta bine cu parul in alta culoare. Eu as fi vrut sa il deschid putin, sa il fac mai castaniu. Cateodata am impresia ca ma inaspreste si ca ma maturizeaza. Probabil ca in viitor o sa il mai deschid putin, dar nu o sa il fac blond sau roscat . As vrea sa am culoarea surorii mele,Iuliana. Mi-ar placea chiar sa il am mai scurt. Mie imi place parul foarte scurt, pentru ca este usor de intretinut. M-as tunde la zero pentru un rol", a declarat Nicoleta pentru perfecte.ro.

ingrijirea parului ii ia maximum 10 minute: "Imi ia numai 10 minute, la baie, sa imi aranjez parul! Nu ii acord prea multa atentie, insa o data la doua-trei  saptamani imi fac o masca din ulei de ricin si ulei de masline, in cantitati egale. Se hidrateaza foarte bine".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului