Vedete din Romania

#nicoleta luciu #zsolt csergo #copil

Nicoleta Luciu viseaza sa aiba o fetita

Din ultimul numar al revistei Unica aflam ca Nicoleta Luciu vrea sa aiba o fetita, precum si alte detalii interesante din viata vedetei.

Nicoleta a vorbit intr-un interviu acordat publicatiei Unica despre faptul ca isi doreste o fetita, cat si despre faptul ca a plans atunci cand a aflat ca Michael Jackson a murit .

"Mi se parea ireal ca a existat un astfel de om printre noi si nu am stiut sa avem grija de el", a precizat induiosata vedeta tv, citata de Libertatea.

De asemenea, Nicoleta a mai vorbit si despre aptitudinile de inot ale fiului ei, Zsolt Jr. Micutul, la doar un anisor si patru luni, este familiarizat cu bazinele, luand contact prima oara cu inotul la doar trei luni. Astfel, cand toata familia este in vacanta, micutul Zsolt are un program foarte strict de antrenament: intra in bazin de cel putin patru, cinci ori pe saptamana.

Vedeta tv a mai spus ca atunci cand fiului ei a locuit la bunicii din Miercurea Ciuc, ea a facut naveta frecvent pentru a-l vedea, chiar daca asta insemna sa conduca 540 de kilometri, obosita dupa o zi de filmari.

Iubind foarte mult copiii si bucurandu-se de noul ei statut de mama, Nicoleta nu vrea sa se opreasca aici. Aceasta se gandeste sa mai faca o fetita pe care sa o cheme Kim. Si daca micutul Zsolt este innebunit dupa masini , vedeta tv spera ca viitoarea ei fetita sa-i mosteneasca pasiunea pentru domeniul artistic.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare