Vedete din Romania

Nicoleta Luciu, vacanta de o luna in Croatia

Nicoleta Luciu paraseste Romania. Viitoarea mamica, alaturi de iubitul ei, Zsolt vor pleca la inceputul lunii iunie intr-un sejur de 30 de zile in Croatia , povesteste Ziarul.

Nicoleta Luciu a vorbit despre planurile ei din perioada imediat urmatoare in ultimul numar al revistei "Ce se intampla, doctore?". Ca in fiecare an, vedeta a pus la cale o vacanta de o luna in Croatia. Nicoleta si Zsolt, iubitul ei, vor naviga pe mare.

Vacanta de o luna de zile

“O luna de zile o sa fim in Croatia. O sa navigam. Eu o sa inot cu un colac mare. Apa imi face bine. Pentru mine, e importanta miscarea si in aceasta perioada. Acasa fac 10 kilometri pe banda si apoi bicicleta in fiecare zi”, povesteste actrita intr-un interviu acordat revistei ”Ce se intampla, doctore?”

Astfel, Nicoleta nu a luat in greutate mai mult de 7 kilograme. Baietelul ei va avea numele identic cu al lui Zsolt Czergo, vedeta motivand alegerea: "Il iubesc pe Zsolt si voiam sa-l am "in miniatura"! De altfel, as vrea ca bebelusul sa mosteneasca toate calitatile tatalui lui".

Se mentine in forma

Nicoleta a declarat, de asemenea, ca mananca mult, doarme mult si are parte de cea mai frumoasa perioada din viata ei, relateaza Compact.

Viitoarea mamica se va mentine in forma inotand. Acasa, aceasta alearga 10 kilometri pe banda si bicicleta in fiecare zi.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare