Vedete din Romania

# nicoleta luciu infidelitate # nicoleta luciu sot #vedete intern #showbiz #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, despre aventura sotului sau cu Kinga Sebestyen: "Il iubesc la fel de mult, chiar daca a avut amanta"

In urma cu cativa ani, Nicoleta Luciu a trecut printr-o perioada foarte dificila in ceea ce priveste casatoria sa. Zsolt, sotul sau, a fost surprins de paparazzi impreuna cu amanta sa pe un iaht. 

Imaginile compromitoarea au tinute atunci primele pagini ale ziarelor tabloide luni la rand. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu si sotul sau au fost atunci foarte rezervati si discreti si au trecut peste acel eveniment nefericit din viata lor. 

Acum, dupa ce apele s-au linistit, Nicoleta Luciu a vorbit in premiera despre aventura sotului sau cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen.

"M-a incurajat sa fiu mai ferma in viata asta. Lucrurilea stea nu le inveti de la scoala, viata te invata. Sotul meu e foarte puternic, dar e si foarte sensibil. Isi doreste si vrea foarte mult o familie. Il iubesc la fel de mult, chiar daca a avut amanta. Mi-am dat seama ca e un familist. Imi pare rau ca am fost foarte taioasa. Imi pare rau, nu merita ce i-am facut. Cel mai bine era sa intorc foaia. Am facut asta destul de repede. Eu mi-am sters episoadele negative din viata. Trebuie sa gandesti ca barbatul tau e langa tine, e familist, nu ai fost niciodata neglijata. Merita sa il calci in picioare cand te-a lasat pe tine deoparte. Daca tu nu ai simtit niciodata neglijata, de ce? Nici nu am simtit durerea. A stiu el sa se comporte de asa natura incat sa nu simt. 

Da. Vorbesc foarte serios. Viata mi-a oferit multe lucruri frumoase, de ce sa imi innegresc sufletul? Am copii sanatosi acasa, nu umblu cu ei prin spitale. Ceea ce e cel mai important e ce e in familia ta, ce e in afara cercului nu conteaza. Ce simti tu in interiorul tau, aia conteaza. Fericirea e peste tot, trebuie sa ne bucuram de ce ne ofera viata. In acele momente, nimeni nu s-a bagat intre noi. Noi am rezolvat problema. Nici macar mama nu mi-a dat vreun sfat. Zsolt m-a tinut in brate si ne-am rezolvat problemele.
Femeia aia nu era prietena mea. Nu a fost niciodata antrenoarea mea. S-a facut aceasta legatura fiindca la un moment dat mi-am cumparat si eu niste ghete din alea. Dar atat
", a marturisit Nicoleta Luciu. 

CITESTE SI: 

Stefan Banica Jr se casatoreste din nou?

Cum va fi vremea de Martisor! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului