Vedete din Romania

#familie #ion luciu #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, despre tatal ei: "N-a stiut sa ne ofere o imbratisare sau sa ne spuna o vorba buna"

Nicoleta Luciu il acuza pe tatal sau ca bea tot timpul si ii reproseaza copilaria nefericita in care Ion Luciu ar fi batut-o pe mama actritei.

Dupa ce tatal Nicoletei si-a acuzat fiica ca l-a abandonat, bruneta a marturisit ca nu mai vrea sa ii dea bani deoarece tatal ei, bolnav de ciroza , ii cheltuie pe toti pe bautura.

"Suntem oameni maturi, cu capul pe umeri si am luat hotararile singuri. Dupa ce a plecat si Iuliana de acasa, mama traia intr-un calvar. Singurele ei momente de bucurie erau atunci cand venea la noi. Nascusem si o rugasem sa stea cu copilul. Au fost discutii si atunci, pentru ca nu voia sa o lase sa ne viziteze. Pana la urma, a acceptat.

In momentele in care se intorcea acasa, mama era mereu trista si se inchidea in ea. El e un om care nici macar o zi pe an nu e treaz. Am incercat sa-l ajut si cu bani, dar ii cheltuia pe toti pe bautura", a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

Luciua recunoscut ca nu a fost batuta niciodata de tatal ei, dar sustine ca si-a petrecut copilaria speriata de reactiile lui violente.

"Bataie nu am luat niciodata de la el. Dar a luat mama pentru toti. Cand stiam ca trebuie sa ajunga tata acasa, ascundeam tot ce credeam ca ar putea folosi ca sa o loveasca pe mama, cum ar fi cutitele sau toporul. Ne retrageam fiecare in camera lui, nici lectiile nu mai puteam sa le facem. Seara nu puteam sa folosim curentul, pentru ca ne spunea ca nu are bani sa-l plateasca. Ma trezeam la 3 dimineata sa-mi fac lectiile pentru scoala. Imi era foarte frica de el", a mai spus Nicoleta.

Tatal Nicoletei i-a reprosat fiicei lui ca il numeste betiv si ca, din cauza ei, il evita si sotia si fiica sa Iuliana. Actrita spune insa ca de vina este numai bautura si ca tatal ei ar fi un om bun daca ar reusi sa renunte la alcool.

"N-am simtit niciodata dragostea de tata. N-a stiut sa ne ofere o imbratisare sau sa ne spuna o vorba buna, numai in injuraturi ne tinea. Daca nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar" - Nicoleta Luciu

 

Citeste si

Iuliana Luciu: "Tata si-a dorit tot timpul ca noi sa plecam de acasa" 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare