Vedete din Romania

#nicole cherry #nunta #dezvaluiri

Nicole Cherry, dezvaluiri despre nunta. Ce isi doreste vedeta: „Sunt superstitioasa”

Nicole Cherry traieste o frumoasa poveste de dragoste si se bucura de o fiica care i-a schimbat total viata. Vedeta a avut grija ca la cununia civila si la botez sa fie totul ca la carte, iar acum a oferit primele declaratii despre nunta. Chiar dacă nu s-a gandit inca la data, artista isi doreste sa respecte anumite lucruri.

 

Superba mamica a dezvaluit ca este superstitioasa, astfel ca o sa isi doreasca sa poarte o singura rochie. Tinuta va avea mai multe accesorii, care o sa fie detasabile. De asemenea, Nicole Cherry isi doreste sa respecte traditiile pe care le-a respectat si mama ei, atunci cand s-a casatorit.

„Clar imi doresc sa fie un eveniment diferit fata de cel pe care l-am avut. Nu ne-am gandit inca la toate detaliile si nici la data si alte lucruri, dar, cu siguranta, le veti afla la momentul potrivit si cred eu ca vom surprinde si cu urmatorul eveniment.

Sunt superstitioasa, si-n ziua nuntii imi doresc sa am o singura rochie. Probabil va fi o rochie, la fel ca si rochia pe care am avut-o la cununie, cu accesorii care vor fi detasabile, dar, cu siguranta, va fi o singura rochie. Cat despre culoare, imi doresc sa fie alba, nu voi alege alte culori. (zambeste)

Voi respecta traditiile pe care le-a respectat si mama mea la nunta ei, dar furatul miresei mie nu mi se pare o traditie neaparat, ci e mai mult o chestie moderna care a venit dupa mult timp, dar vom avea parte atat de traditii, cat si de lucruri care poate nu s-au mai facut, zic eu. Vom vedea la momentul acela.”, a spus ea, pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare