Vedete din Romania

#evaluarea nationala #nicole cherry #promovare examene #cantareata talentata

Nicole Cherry a promovat cu succes Evaluarea Nationala

Nicole Cherry, talentata cantareata de doar 14 ani, a simtit saptamana trecuta emotiile primelor examene importante din viata: adolescenta a sustinut Evaluarea Nationala si a obtinut note foarte bune.

Nicole a dat doua probe scrise, la Limba si Literatura Romana si la Matematica. Cum scoala nu i-a pus niciodata probleme, tanara artista a obtinut o medie de admitere la liceu foarte buna. “Desi iubesc muzica, pentru mine scoala este foarte importanta. Am avut tot timpul note mari, iar pentru aceste examene m-am pregatit tot anul”, a spus adolescenta.

Din toamna acestui an, Nicole va urma cursurile Colegiului National de Arte “Dinu Lipatti”, unde a studiat si in clasele I-VIII. Daca pana acum a fost la clasa de percutie si pian, micuta cantareata a ales ca la liceu sa studieze teatrul, iar pentru a fi admisa, a dat o proba de aptitudini, la care a luat nota 10. “Am considerat ca aceasta schimbare ma va ajuta foarte mult in cariera”, a spus Nicole.

Desi nici nu a inceput inca liceul, Nicole se gandeste deja si la facultatea pe care isi doreste sa o urmeze: Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Nicole si-a lansat recent single-ul de debut, "Memories", o piesa exotica, reggae, care beneficiaza si de un videoclip, filmat de Alex Ceausu. “Memories” a strans sute de mii de vizualizari pe YouTube, intr-un timp foarte scurt.

Piesa “Memories” vorbeste despre nostalgia primilor fiori ai dragostei, care pot aparea la orice varsta, iar mai tarziu fiecare dintre noi isi aduce aminte cu bucurie despre aceasta perioada din viata lor”, a mai spus Nicole Cherry.

Puteti urmari aici videoclipul Nicole Cherry - “Memories”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare