Vedete din Romania

#scandal #fotbalist #bahmu #andreea tociu #nicolae mitea

Nicolae Mitea a palmuit-o pe asistenta lui Bahmu

Nicolae Mitea a recunoscut ca s-a despartit de Andreea Tonciu din cauza geloziei sale obsesive si a comportamentului ei de mahala. De asemenea, fotbalistul a admis ca i-a tras o palma asistentei lui Bahmu insa ca sub nicio forma nu a batut-o dupa cum spune ea.

Satul pana peste cap de scandalurile pe care le provoca Tonciu precum si de faptul ca il verifica secunda de secunda si il acuza non stop ca o tradeaza, Mitea a decis sa puna punct relatiei, insa nu inainte de a-i da o palma.

Totul s-a intamplat intr-o cafenea unde Mitea se intretinea cu fratele lui si cu o prietena. Se pare ca Andreea  a inceput sa tipe la el si sa-l injure moment in care, fotbalistul scos din tatani, ar fi palmuit-o.  

"Recunosc, i-am tras o palma, dar ea m-a provocat. M-a injurat ca la usa cortului, ma acuza ca eu o tradez. M-am saturat de toate scandalurile in care tot intra, or, eu i-am spus de la inceput ca nu sunt de acord cu asta daca vrea sa fie cu mine. Eram cu fratele meu si o fata la o cafea. Putea sa vorbeasca civilizat, dar daca ne uitam la istoria ei sentimentala, vedem ca mereu i-au placut scandalurile si acasa.ro / acasa.ro /paruiala" title="paruiala">paruiala " title="paruiala">paruiala , credea ca asa isi face rating. Cum puteam sa o bat dupa cum spune ea, era in masina si avea geamul coborat doar la jumatate, i-am tras doar o palma, dar ea dramatizeza, ii place sa pozeze in victima. Gata, imi ajunge!", a declarat Nicolae Mitea pentru Ring.

De altfel, se pare ca Tonciu nu este la prima abatare in ceea ce privesc manierele in societate. Cu putin timp in urma, in cadrul unei emisiunii, aceasta a jignit-o si pe fosta iubita a lui Mitea, Raluca de la Bambi.

Andreea l-a acuzat in nenumarate randuri pe Mitea ca inca mai pastreaza legatura cu Raluca si ca primeste mesaje de la aceasta in miez de noapte. Fotbalistul a negat insa, precizand ca Raluca l-a sunat doar de ziua lui si de Paste.

„Inteleg o gelozie in anumite limite, dar ea ajunsese sa fie obsedata. Eu am nevoie de liniste, nu de scandaluri mondene. Cand ii spuneam sa nu mai apara in scandaluri, statea ca pe ghimpi trei-patru zile si dupa aia tot ce stia ea mai bine facea",a conchis Nicolae Mitea pentru Ring cu privire la Andreea Tonciu, fosta asistenta a doamnei Bahmuteanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare