Vedete din Romania

#dieta Oshawa #dieta Nicola #vedete intern #showbiz #nicola

Nicola a slabit spectaculos. Iata la ce dieta-minune a apelat!

Cantareata Nicola arata spectaculos, dupa ce a reusit sa scape de cateva kilograme bune in timp-record.


De-a lungul anilor, artista a incercat sa slabeasca cu ajutorul mai multor diete, insa rezultatele lor erau de scurta durata.
Recent insa, Nicola a descoperit o dieta-minune, care a ajutat-o sa scape rapid de kilogramele in plus si sa ajunga la siluetea mult-visata.

"Recomand dieta Oshawa, despre care nu stie foarte multa lume. Aceasta dieta ajuta la detoxifierea organismului in primul rand. Timp de 10 zile mananci 4 feluri de cereale (grau, hrisca, mei, orez integral) si mai ai voie apa si sare. Automat, scapi si de niste kilograme dar, ce e cel mai important este detoxifierea. Te simti altfel dupa Oshawa. Am slabit cateva kilograme, se vede la imbracaminte", a declarat Nicola pentru cancan.ro.

Vedeta a marturisit ca a slabit foarte mult, insa nu vrea sa opreasca aici si vrea sa dea jos si mai multe kilograme.

"Ma cantaresc rar pentru ca mi se pare stresant sa stai in fiecare zi cu foaia si pixul in mana si sa notezi intr-un carnetel cate sute de grame ai pierdut de la o zi la alta. Insa, poti sa observi la haine. Dupa ce tii aceasta dieta, e recomandat sa mananci cat mai bio. Nu stiu cand si unde am sa ma opresc, dar vad eu. Imi place sa merg mult pe jos si uneori simt ca ma ard talpile, dar nu ma opresc, imi place sa merg cu rolele, dar aleile prea inguste din parc nu prea te lasa, atunci cand e si foarte aglomerat si simti ca n-ai spatiu sa te desfasori. Am renuntat la fainoase si dulciuri si cel mai important e sa fac miscare. Imi place sa merg pe jos, cu rolele, sa dansez sau mai joc tenis de masa cand am ocazia", a mai adaugat artista.

Sursa foto: a1.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare