Vedete din Romania

Nico si-a inchiriat o rochie pentru Eurovision

Concurentii din prima semifinala a Eurovisionului s-au dovedit a fi destul de zgarciti in ceea ce priveste tinutele de scena. Acestia au preferat fie sa poarte haine pe care le aveau deja in garderoba personala, fie sa le inchirieze de la o anumita casa de moda , povesteste Click. Este si cazul lui Nico, cea care a castigat detasat semifinala in haine inchiriate. Solista a anuntat, in urma cu aproximativ trei saptamani, ca pregateste o surpriza de proportii referitoare la aparitia sa pe scena Eurovision. Convinsa ca imaginea poate influenta in mare masura voturile din partea publicului, Nico s-a gandit sa-si exploateze trupul asa cum nu a mai facut-o pana acum si sa opteze pentru o tinuta sexy, extrem de decoltata.

Rochie inchiriata

Dar iata ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar stilistul angajat de Roton, casa de discuri a cantaretei, i-a inchiriat, de la casa de moda a Irinei Shrotter, o rochie argintie , stil gogosar, pe care a -o indraznet, cu manusi lungi din piele neagra. Deocamdata nu se stie sigur daca solista va purta aceeasi tinuta, al carei pret depaseste suma de 250 de euro, si peste doua saptamani, la finala selectiei nationale pentru Eurovision, sau daca stilistul Costin Voicu ii va alege o costumatie diferita. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare