Vedete din Romania

# nepot regele mihai #fostul principe nicolae #primul copil # alina binder

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, va fi din nou tatic

De ziua tuturor copiilor, 1 iunie, fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, a dat vestea cea mare. el si sotia sa, Alina Binder vor deveni parinti.

Alina Binder este insarcinata in al doilea trimestru de sarcina va veni pe lume primul mostenitor al cuplului.

Anuntul oficial a fost facut de fostul principele printr-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook.

"Sunt fericit sa va pot impartasi ca sotia mea, Alina-Maria, este insarcinata cu primul nostru copil, care va veni pe lume in noiembrie. Ocrotit de dragostea parintilor si a familiei, copilul nostru va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale, in spiritul iubirii si al responsabilitatii fata de tara, in credinta in care am fost botezat, ca si bunicul meu, Regele Mihai. Asa sa ne ajute Dumnezeu!," a scris Nicolae Medforth-Mills.

Fostul principe Nicolae mai are o fetita

Nepotul Regelui Mihai mai este tatal unei fetite, Iris Anna, in varsta de 4 ani, dintr-o relatie cu o tanara din Brasov, pe care a cunoscut-o in 2015, intr-un tur al Romaniei pe bicicleta pentru promovarea lecturii. Acesta nu a recunoscut initial copilul, dar dupa doua teste de paternitate efectuate, pe 27 mai 2019, a anuntat ca micuta este fiica lui si si-a asumat toate responsabilitatile in calitate de tata.

"In urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitații presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cirjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata  de acesta," a transmis el pe pagina de socializare.

Fostul principe Nicolae  s-a casatorit cu Alina Binder la Sinaia

In septembrie 2018, nepotul regelui Mihai si Alina Binder s-au casatorit la Sinaia, eveniment la care au participat mai multi memebri ai Caselor Regale din Europa. "Sunt legat de acest oras, deoarece Carol I a venit si a construit aici Domeniul Regal Peles-Pelisor, iar familia mea a ajutat la dezvoltarea orasului," spunea Nicolae Medforth-Mills.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare