Vedete din Romania

#Delia tinute #vedete intern #showbiz #delia

Nasa Delia, tinuta de manelisti! Criticile aduse de Iulia Albu

Tinutele pe care Delia le-a purtat la nunta surorii sale au deranjat-o pe Iulia Albu. Fashion editorul este de parere ca “aceasta tinuta o plaseaza incontestabil pe acelasi loc, stilist vorbind, cu cativa manelisti celebri din Romani”.

“Costumul in dungi al Deliei nu a fost cea mai fericita alegere, lucru de care cred ca a fost si ea constienta, ducand-o mai mult intr-o zona de cantaret de manele, paradoxal totusi pentru ca accesorizarea  - ma refer la ochelari -  nu este una chiar complet esuata. Insa acel wet look, modalitatea de a poza, rictusul afisat si silueta ei in aceasta tinuta o plaseaza incontestabil pe acelasi loc, stilist vorbind, cu cativa manelisti celebri din Romania pe care, sincer va spun, ca am avut, nu as spune neaparat nefericirea, cat surpriza sa pot sa ma abtin de la a-i comenta fireste dupa ce am vazut fotografiile in cauza”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Nici rochia de la ceremonia religioasa nu a fost pe placul Iuliei Albu! “Delia a optat pentru supradimensionare, nu stiu daca a facut cea mai fericita alegere pentru ca in fond nu este cea mai slaba femeie din lume, insa cu siguranta nu a dat gres lamentabil. Am vazut tinute mult mai proaste”, a mai spus vedeta Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare