Vedete din Romania

#Nadine Voindrouth orfelinat #Nadine Voindrouth #vedete intern #showbiz

Nadine, marturii dureroase despre viata la orfelinat

Nadine, in varsta de 40 de ani, susține ca orice om poate fi parinte, indiferent de orientarea sexuala, Vedeta incearca sa-i faca pe cei din jurul ei sa ințeleaga acest fenomen prin drama pe care ea a trait-o.

Nadine Voindrouth (40 de ani) a ajuns la 6 ani la un centru de plasament dupa ce mama ei a murit si tatal a plecat in Congo, tara natala a barbatului. Astfel, bunica s-a vazut nevoita sa o duca la orfelinat.

 

 „Tatal meu era african si mama romanca. Pe vremea lui Ceausescu nu se puteau casatori, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat in tara lui, iar ea a ramas cu noi, doi copii negri si fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus in alta casa de copii din cauza varstei. Cel mai traumatizant a fost in prima zi, cand mi-au luat hainele de pe mine si mi-au dat hainele caminului. Am simtit o cumplita umilinta, furie, nesiguranta”, povestea Nadine, in 2013, la emisiunea “Sinteza zilei”, de la Antena 3. Recent, in contextul discutiilor despre parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, Nadine a postat pe Facebook urmatorul mesaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului