Vedete din Romania

#mutare artista #nadine #artista #romania

Nadine a plecat din Romania. Uimitor unde s-a mutat acum artista

Cantareata Nadine a luat o decizie radicala. Dupa ce a luat BAC-ul la 44 de ani, artista a decis ca este nevoie de o schimbare in viata sa. Nu a stat prea mult pe ganduri si a plecat din Romania. Acum, Nadine locuieste intr-un loc linistit, intr-un sat din Franta, aproape de o padure, impreuna cu familia ei.

 

“Eu imi indeplinesc visurile! Le protejez, le respect si fac totul ca ele sa devina realitate. La asta ma pricep!  Mi-am dorit sa traiesc in America, mi-am dorit diploma de liceu, iar acum mi-am dorit sa locuiesc in Franta (printre altele).Pentru fiecare vis in parte am stiut la ce sa renunt, ce trebuie sa invat si ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa-ti indeplinesti visurile este usor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viata buna pe acest pamant.

Totodata, indeplinirea lor desavarseste destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l indeplini? Gasesti solutii la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, a fost mesajul postat de Nadine pe pagina sa de Facebook.

Locuieste la marginea unei paduri

Artista a povestit si argumentat motivele mutarii din tara, intr-un articol pe blog. Acum, ea locuieste intr-un sat din Franta, la marginea unei paduri, departe de aglomeratia urbana. 

“M-am mutat din tara pentru un an, intr-un sat, undeva in mijlocul Frantei. Eu, sotul si copilul, fiecare cu cate o valiza si nimic mai mult.

Locuiesc la o margine de padurice, la 10 minute de mers cu masina de primul oras. Pe proprietatea unde locuiesc se mai afla un cal alb si doi magarusi. De cand ma trezesc si pana ma culc canta tot soiul de pasarele in rest, liniste.

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, insa cel pe care il voi mentiona astazi, si sub umbrela caruia intra toate celelalte, este spaima mea de a trai o viata liniara. Cumva am reusit sa transmit asta si familiei mele.

Frumusetea vietii pe aceasta lume nu ma lasa sa traiesc fara sa o explorez pe cat mai multe planuri. Refuz sa nu aflu ce pot afla sau sa nu vad ceea ce pot vedea.

Nu ma intereseaza barfe, nu ma intereseaza cine cu cine si de ce, detest aceste informatii, ma reduc ca om, in schimb vreau sa stiu despre umanitatea noastra, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau sa ating ziduri, vreau sa percep nuante, pe scurt, vreau sa explorez lumea…”, a povestit Nadine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului