Vedete din Romania

#andreea marin #Tuncay Ozturk #casatorie Andreea Marin

Motivul surprinzator pentru care Andreea Marin a devenit atat de repede sotia lui Tuncay Ozturk

Andreea Marin a dezvaluit motivul pentru care a decis sa accepte atat de repede cererea in casatorie a actualului sau sot, medicul Tuncay Ozturk, la niciun an de la divortul de artistul Stefan Banica Junior.

Invitata in emisiunea "Dincolo de aparente" de la Antena Stars, Andreea Marin a marturisit ca decizia sa de a deveni destul de repede sotia medicului turc Tuncay Ozturk are la baza un rationament foarte simplu: a atins o varsta a maturitatii si timpul nu se mai afla de partea sa:

"Care este garantia ca, daca astepti o perioada, este mai bine? Poate nu mai am atat de mult timp de asteptat, poate ca timpul pentru mine curge mai repede decat pentru altii si asta e un lucru dovedit", a declarat vedeta TV.

Andreea Marin (39 de ani) si Tuncay Ozturk (27 de ani) au anuntat oficial ca formeaza un cuplu in luna aprilie 2013, imediat dupa incheierea divortului cu Stefan Banica Junior. Inainte de Craciun, anul trecut, cei doi au pasit in fata altarului si si-au sarbatorit mariajul intr-o vacanta exotica chiar de Revelion.

Zana Surprizelor se declara extrem de fericita alaturi de fizioterapeutul Tuncay, admirandu-i sufletul bun si relatia pe care o are cu fiica ei, Violeta.

Citeste si:

Ramane Pro TV fara Andreea Esca?

Bianca il vrea inapoi cu orice pret pe Victor Slav. Iata la ce a recurs!

Sursa foto: noi.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului