Vedete din Romania

#bianca dragusanu #victor slav #divort

Motivul real a iesit la iveala! De ce au divortat, de fapt, Bianca Dragusanu si Victor Slav. Abia acum a spus blodina adevarul

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit in anul 2013, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni de la Pro TV. Mariajul lor a fost presarat cu multe episoade tumultuoase. Cei doi au impreuna o fetita, Sofia Natalia, care in curand va implini 5 ani. Chiar daca au divortat si fiecare si-a refacut viata, Bianca si Victor sunt foarte grijulii si atenti cand vine vorba despre fiica lor. Mai mult, micuta a inteles foarte bine ca parintii sai nu mai pot forma un cuplu si a acceptat destul de usor aceasta idee.

 

“Sofia gestioneaza bine situatia, deocamdata nu au inceput intrebarile. Dubla distractie, ai o familie mare, nu te plictisesti. Aici ai jucariile tale, dincolo ai alte jucarii. Am doua relatii cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoana care sa etalez totul pe tava, dar cand se afla nu ai ce face”, a spus Victor Slav.

Dupa mai multi ani insa, Bianca a marturisit ce s-a intamplat de fapt in casnicia cu Victor Slav si de ce au pus punct relatiei lor. Toata lumea credea ca principalul motiv a fost escapada blondinei la Paris, alaturi de Adi Cristea, cu care avusese inainte o relatie.

”Am divortat pentru ca am ajuns, la acel moment, amandoi la concluzia ca s-a terminat povestea. Anumite povesti de dragoste sunt facute ca sa se termine, sa se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, cand am ramas insarcinata, chiar daca nu eram in relatiile cele mai bune cu tatal copilului, i-am zis: 'Eu acest copil il pastrez, va fi fetita si va fi prietena mea cea mai buna' ”, a spus Bianca Dragusanu la Xtra Night Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare