Vedete din Romania

# intrerupere colaborare #. marius moga #smiley

Motivul pentru care Smiley si Marius Moga au intrerupt colaborarea

Inceputul anilor 2000 aduce in prim-plan o noua trupa de baieti care reusea sa cucereasca toate topurile muzica: Simplu.

 

Printre cei care au fost in Simplu s-au aflat CRBL, care acum este concurent la Survivor Romania 2022, dar si Smiley, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti din tara noastra. La acea vreme , cel care era compozitorul trupei era Marius Moga, care legase o frumoasa prietenie cu Smiley. Insa relatia profesionala a celor doi s-a interupt brusc la un moment dat.

Invitat in podcastul lui Horia Brenciu, Smiley a abordat si acest subiect, dezvaluind, din punctul lui de vedere, de ce s-a terminat relatia cu Marius Moga.

„Moga a fost un tip foarte important in viata mea atunci cand am inceput sa lucrez cu Simplu, pentru ca el a fost primul compozitor cu care am lucrat si care, cumva, mi-a dat sansa sa lucrez in studio si sa aflu mai multe decat stiam in momentul ala. Dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit si de aici ne-am cam separat noi cumva. Noi ne-am separat si intr-un moment in care eram foarte tineri si, ca toti tinerii, eram ambitiosi amandoi, egoisti si foarte orgoliosi! Eu nu mai sunt atat de orgolios, nu simt ca mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e de foarte mult timp o chestie de competitie, sunt mult mai liber, mult mai intelept”, a spus Smiley.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare