Vedete din Romania

#bendeac #mihai bendeac #pro tv #antena 1

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu poate pleca de la Antena 1 la PRO TV

Anul trecut, inainte cu doar cateva editii de finalul „iUmor”, Mihai Bendeac a decis sa paraseasca emisiunea, iar locul sau la masa juriului a fost luat de Costel Bojog.

 

Chiar daca nici pana in acest moment nu s-a aflat exact motivul pentru care Mihai Bendeac a plecat de la „iUmor”, presa tabloida a notat ca actorul si-ar dori sa ajunga la PRO TV. Trust cu care a mai negociat si in urma cu aproximativ sapte ani.

La acea vreme, el trebuia sa faca parte din juriul „Romanii au talent”, alaturi de Andra, Andi Moisescu si Cabral. Insa Antena 1 a trimis mai multe notificari prin care anunta ca Mihai Bendeac este in continuare sub contract cu trustul Intact, chiar daca el aproape semnase cu PRO TV.

Dupa ce au ajuns la un numitor comun, comediantul s-a intors la Antena 1, insa iata ca acum a plecat din nou din trust. Iar gandurile lui ar fi tot catre PRO TV. Doar ca, dupa cum noteaza cei de la Click, chiar daca Mihai Bendeac a plecat de la „iUmor”, el se afla in aceeasi situatie ca in urma cu sapte ani. A parasit emisiunea, dar are in continuare contract cu Antena 1. Astfel, el nu poate semna cu nicio alta televiziune. Cel putin momentan!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului