Vedete din Romania

# dragos bucur demisie #dragos bucur #dana nalbaru

Motivul pentru care Dragos Bucur renunta la “Visuri la cheie”. Anuntul Danei Nalbaru

Dragos Bucur a vorbit deschis despre plecarea de la “Visuri la cheie”, emisiunea pe care a prezentat-o nu mai putin de patru sezoane. Despre noua provocare din viata lui Dragos Bucur a vorbit Dana Nalbaru.

“Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune in care am fost implicat vreodata si imi va ramane intodeauna aproape de suflet. Le multumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, si ma refer in primul rand la oamenii langa care am petrecut aproape un an, daca pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetistii, scenaristii, producatorii, costumierele, make-up artistii, soferii si, nu in ultimul rand, colegii arhitecti. Mi-a placut mult si sunt mandru ca am facut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra Romaniei adevarate, cu bune si cu rele, si m-a ajutat sa imi gasesc cativa prieteni adevarati. Dar adevarul este ca sunt in primul rand sot si tata, apoi actor, producator de cinema incepator, putin pedagog si abia apoi om de televiziune, si as vrea sa revin la aceasta ierharhie in viata mea. Iar pentru carcotasii care nu lipsesc niciodata din viata noastra: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragos Bucur.

Dana Nalbaru, sotia lui, a postat pe Facebook explicatia pentru care actorul paraseste emisiunea. Vorbeste despre un proiect...

”Sunt la hotelul unde suntem cazati, in receptie. Astept sa vina Dragos de la probele de costum si machiaj (luna care vine va filma aici si are cateva zile de repetitii) si receptia asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucreaza sau studiaza. E neconventional locul si nu gasesc deloc in el atmosfera mult promovata a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Pana acum imi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare