Vedete din Romania

#cununie civila adelina pestritu #adelina pestritu #cununie civila

Motivul pentru care Adelina Pestritu nu a invitat pe nimeni la cununia civila

 

 

Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au casatorit civil, miercuri, 3 iulie. Cei doi au spus DA in fata ofiterului de la Starea Civila, insa au uimit pe toata lumea cu aceasta ocazie.

Cei doi indragostiti nu au avut niciun invitat la cununia lor. Au fost prezenti doar nasii cuplului. Adelina a explicat, pe blogul sau personal, de ce a luat aceasta decizie.

"Ne-am dorit ca de aceasta data sa fie totul foarte simplu, privat si scurt. Am ales sa nu invitam pe nimeni, pentru ca am fi fost obligati de context sa facem o selectie a prietenilor nostri si fara sa ne dorim, sa-i suparam pe ceilalti. Nu am vrut sa facem separatisme. Evident, bazat pe faptul ca oricum marea petrecere va fi in doar 2 saptamani jumatate si chiar nu avea sens sa ii punem din nou pe drumuri.

Am fost doar noi impreuna cu nasii, dupa cum ne-am si dorit. Totul a fost concentrat pe importanta evenimentului si nu am respectat nicio traditie cu flori si orez. Pentru noi acest pas inseamna pur si simplu oficializarea in acte a relatiei noastre si chiar am vrut sa fim doar noi.

Actele s-au semnat in doar cateva minute, am ras, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nunta si am fugit alaturi de nasi sa facem planurile pentru ceea ce urmeaza", a scris Adelina pe blogul personal.

Cei doi, care au impreuna o fetita, Zenaida Maria, in varsta de un an, se vor cununa religios pe 20 iulie.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare