Vedete din Romania

#monica tatoiu #casatorie #tv

Monica Tatoiu: "Barbatul nu trebuie sa se casatoreasca pana la 33 de ani"

Femeia de afaceri Monica Tatoiu a fost invitata primei editii din 2010 a emisiunii " Conferinta de presa ", prezentata de Diana Munteanu . Aici, ea a vorbit fara inhibitii despre viata personala, educatia pe care i-o da fiului ei si a dat  si sfaturi pertinete in iubire si relatii.

Invitata de la "Conferinta de presa" a raspuns fara rezerva la intrebarile puse de moderatoare. Subiectele au fost variate. Monica a vorbit de experienta pe care a castigat-o ca profesoara de matematica, despre faptul ca nu regreta nimic din trecutul sau dar si despre teoria ei potrivit careia barbatii ar trebui sa se casatoreasca numai dupa ce trec de varsta de 30 ani.

"Eu sunt de parere ca barbatul cu care te-ai casatorit la 20 de ani, nu poate fi acelasi cu care ai relatii sexuale si la 70 de ani, pentru ca e plictisitor.Barbatul nu trebuie sa se casatoreasca pana la 33 de ani, ca altfel ajunge la 40-45 de ani si isi da seama ca nu si-a trait viata si atunci il apuca criza, andropauza si incepe sa umble dupa secretare si dupa pipitele pe care le vede in cluburile de noapte", este de parere Monica Tatoiu, citata de Libertatea.

Tatoiu a mai vorbit despre cum este sa fii tanara, libera si frumoasa si mai ales despre cat de important este sa profiti de anii tineretii si sa nu regreti nimic din ce-ai facut.

"Eu nu am avut prea multa vreme, de pe la 18 pana la 27 de ani cand l-am intalnit pe Tatoiu. Sper sa nu ajungeti sa aflati viata mea dintre 18-27 ani. Nu regret nici macar ca a doua zi dupa ce m-am casatorit cu al doilea sot am plecat cu iubitul. Este fantastic sa fii tanara, sa fii frumoasa si sa ai suficiente resurse materiale incat sa faci ce vrei fara vulgaritate. Exista o bariera foarte clara: dragostea, cuplul, iubirea, sexul, la tinerete e frumos, la batranete e deja..... Nu am sa ma opun niciodata la o viata tumultoasa, dar pana la 30-35 de ani, dupa care te asezi la casa ta, faci copiii, dar dupa ce ti-ai trait tineretea si te-ai maturizat gresind.", a mai precizat Monica Tatoiu, invitata de la "Conferinta de presa".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare