Vedete din Romania

# monica gabor fiica #irina columbeanu #irinel columbeanu #monica gabor

Monica Gabor, reactie ciudata dupa ce fiica ei a spus ca are nevoie de o mama

Monica Gabor a petrecut cele mai frumoase clipe alaturi de fiica sa. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a plecat pentru prima oara in afara tarii cu fiica sa, Irina.

Cele doua au petrecut cateva zile de vis in Dubai, la sora Monicai, dar au mers si la Spa sau la saloanele de infrumusetare, deoarece iubita lui Mr.Pink isi doreste ca fiica sa aiba grija de ea si sa invete sa fie frumoasa si ingrijita. Cu toate acestea, Irina a marturisit, intr-un video postat pe pagina ei de Facebook, ca tot ce si-ar fi dorit ar fi fost o mama, si nu o buna. Reactia Monicai la marturisirea fiicei sale a fost una destul de ciudata, caci ea a dezvaluit ca nu si-a dorit sa intre cu forta in viata copilei.

”Eu şi Irina am avut o vacanţă foarte frumoasă. Ne-am distrat foarte tare şi, cel mai important, am reuşit să stabilesc legături importante cu familia: am apropiat-o foarte mult de verişorii ei de la Bacău. Pentru mine contează ca fata mea şi nepoţii mei să ţină legătura şi să se iubească, aşa cum fac eu cu surorile mele. Am fost împreună la Bacău, la sora mea mai mare, Alina, apoi în Dubai. Ne-am jucat cu delfinii, ne-am bălăcit, ne-am dat cu ATV-urile. Irina e un copil foarte cuminte, un copil deştept, şi nu o pierd din ochi chiar dacă suntem departe una de cealaltă. Vorbim la telefon, prin mesaje, pe Skype, ştiu tot ce face la şcoală. Irina e un copil foarte deştept, şi bineînţeles, aici se vede şi aportul tatălui său cu care am ajuns să am o legătură mult mai bună faţă de cum era înainte. Timpul le rezolvă pe toate”, a declarat Monica Gabor pentru Click!.

”Eu nu vreau dragoste cu forţa. Copilul meu mă va iubi că aşa vrea el, nu pentru că vreau eu să-i acaparez acest sentiment. Când vrea să vină în America, eu sunt la dispoziţia ei!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului