Vedete din Romania

#designeri #bomboane #monica gabor #cicolata #facebook

Monica Gabor, rasfatata cu bomboane de designerii francezi

Monica Gabor este curtata cu bomboane de ciocolata de o importanta casa de moda din Franta. Fosta doamna Columbeanu s-a laudat pe pagina sa de Facebook cu cateva dintre cadourile cu care vor sa o atraga designerii francezi.

Monica Gabor este in permanenta in contact cu admiratorii sai de pe reteaua de socializare Facebook. Recent intoarsa din Statele Unite ale Americii, Monica Gabor a avut parte de o surpriza placuta din partea unei mari case de moda din Franta. Fotomodelul a primit de la acestia cateva cadouri: o cutie cu bomboane de ciocolata si un catalog cu ultimele creatii ale lor. Ceea ce a impresionat-o insa pe Monica Gabor au fost insa mesajele pe care pe care acestia le-au lipit pe paginile catalogului.

Printre cuvintele in limba engleza, creatorii de la casa de moda din Franta au strecurat si cateva cuvinte in limba romana. Monica a fost imediat impresionata de ideea acestora si a considerat ca momentul ar trebui impartasit si cu admiratorii sai de pe Facebook, unde a postat un mesaj si o fotografie.

"Nu-i asa ca sunt foarte draguti? Tocmai am primit de la ei o cutie de ciocolata si cataloagele in care este prezentata noua colectie. Mai dulce decat ciocolata mi s-a parut faptul ca mi-au scris in limba romana. Voi ce credeti? Cum vi se pare gestul lor?", a scris Monica.




Sursa foto:crimetv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare