Vedete din Romania

#iubitul monicai gabor #monica gabor #mr. pink

Monica Gabor pleaca in China, la socri

Monica Gabor se pregateste sa plece in China, acolo unde ii va cunoaste pe parintii iubitului sau, omul de afaceri chinez, botezat de presa "Mr. Pink ".

Dupa ce saptamana trecuta a sustinut cu tarie ca va lupta pana in panzele albe pentru a obtine custodia fiicei sale, Irina, Monica incearca sa-si vada si de viata sa amoroasa.

Monica Gabor se afla in prezent in America, acolo unde are de onorat cateva contracte si unde l-a cunoscut pe chinez. Se pare ca relatia dintre Moni si " Mr. Pink " merge din ce in ce mai bine, iar fosta doamna Columbeanu are de gand sa mearga in tara natala a acestuia pentru a-i cunoaste pe posibilii viitori socri .

"I-am spus ca e cel mai bine sa-i cunoasca familia, sa mearga acolo, in China, pentru a se lamuri. Nu prea cred eu ca iubitul ei asiatic e asa bogat in America, dupa cum se spune", a declarat pentru Libertatea o sursa apropiata Monicai.

Recent, presa din Romania scria ca si asiaticul ar dori sa il cunoasca pe tatal Monicai Gabor, insa intalnirea nu a avut loc inca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului