Vedete din Romania

#monica gabor #veronica bulai #mesaj Monica Gabor #vedete intern

Monica Gabor, mesaj tulburator pentru mama sa

Monica Gabor a postat miercuri un mesaj foarte emotionant pe pagina sa de Facebook pentru mama sa, Veronica Bulai, care ar fi implinit astazi 53 de ani.

Monica sufera enorm dupa pierderea mamei sale si inca nu isi poate reveni din trauma prin care a trecut, dupa ce aceasta a murit, in vara anului trecut, strivita de o stanca, in timp ce se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia.

Citeste si: Philip Seymour a stiut ca va muri! Vedete care si-au presimtit moartea

"Azi iubita mea mamica, asa cum ii placea ei sa o numim, ar fi trebuit sa implineasca 53 de ani. E trist cum suntem noi, fiintele umane...Cand avem ocazia sa oferim iubire, respect si intelegere in special celor care ne-au dat viata, ne comportam inacceptabil cu ei. Cand nu ii mai avem pe cei dragi printre noi, PENTRU TOTDEAUNA, realizam cat de importanti au fost si vor ramane pentru noi. Eu pot doar sa ii onorez amintirea mamei mele si sa ii apreciez pe tatal meu, surorile mele si pe toti aceia care sunt alaturi de mine si cand sunt bine si cand viata ma pune la incercare. Este tot ce mi-a ramas", a scris Monica pe reteaua de socializare.

Fosta doamna Columbeanu si-a indemnat, de asemenea, fanii sa ii aprecieze pe cei dragi si sa le arate iubirea, cat inca mai pot face aceste lucruri.

 "Pentru cei care inca ii mai aveti pe dragii vostri parinti, frati, surori, prieteni, spuneti-le AZI cat de mult ii iubiti si cat de mult apreciati tot ce au facut pentru voi. Mai devreme decat va puteti imagina poate sa fie prea tarziu. P.S. Astept sa impartasiti si cu mine bucuria pe care le-ati facut-o cand le-ati spus: "Te iubesc!". Poate fi greu la inceput, dar in timp va veni de la sine pentru ca este natural sa oferim iubire, trebuie doar sa incepem sa avem curaj sa o declaram. Va iubesc pe toti si apreciez toata sustinerea pe care mi-ati oferit-o de-a lungul anilor", a mai scris Monica.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare