Vedete din Romania

#Monica Gabor casatorie #Monica Gabor nunta #vedete intern #monica gabor #showbiz

Monica Gabor, ceruta in casatorie de Mr Pink

In ultima vizita a Monicai Gabor in Romania, fosta “Scorpie de la Izvorani” a vorbit despre sa personala, atat de Irina, Irinel Columbeanu, dar si despre Mr Pink.

“Sunt mandra de faptul ca este foarte creativa si de faptul ca este curajoasa si ca stie sa isi exprime sentimentele. Personal nu a avut niciodata curajul sa imi spuna ca i-am lipsit, dar am depistat in clipurile pe care le-a facut. S-a exteriorizat. Nu regret ca am decis sa plec din Romania, nu regret ca m-am casatorit si mai ales ca am plecat. O las pe Irina sa decida sa faca cu viaţa ei. Eu zica ca pentru ea e viaţa buna in Romania, mai ales ca are un tata perfect”, a declarat Monica Gabor intr-un interviu care a fost facut public abia dupa ce aceasta a parasit Romania.

Cat despre iubitul ei, Mr. Pink, fosta doamna Columbeanu a marturisit ca acesta a cerut-o de soţie inca de la prima intalnire: “Nu stie sa zica TE IUBESC in romana, stie buna sau ce faci. Nu stie nic sa ma ceara in casatorie, in engleza da. Mi-a spus de la prima intalnire ca vrea sa fiu soţia lui.”

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare