Vedete din Romania

# monica davidescu pro tv #monica davidescu #pro tv

Monica Davidescu, despagubiri uriase de la Pro TV

Monica Davidescu a castigat procesul cu PRO TV si trebuie sa primeasca o suma uriasa din partea postului de televiziune.

Monica Davidescu a convins judecatorii de la Buftea ca PRO TV trebuie sa-i plateasca toata suma solicitata si chiar in plus. Sotia lui Aurelian Temisan trebuie sa primeasca 60.623 lei reprezentand daune materiale, 45.000 lei – daune morale si 11.600 de lei – cheltuieli de judecata. Suma totala se ridica astfel la 117.223 lei, adica 1,17 miliarde lei vechi sau 26.049 euro. Este mai mult decat solicitase Monica initial, adica 100.000 lei.

Monica Davidescu a participat in cel de-al 13-lea sezon al unui show de dans, in urma caruia s-a ales cu o accidentare grava: ruperea ligamentelor de la ambele picioare. Partenerul ei din emisiune, George Boghian, a cazut peste ea in timpul repetitiilor la dansul in ploaie, iar aceasta accidentare a tinut-o aproape un an departe de profesia de baza, actoria. A umblat mult prin spitale, a fost operata la piciorul drept si a fost nevoita sa mearga o perioada in carje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare